Google

Stichting SCAN lanceert actie voor warme maaltijden tijdens Ramadan in Afghanistan

Written on:maart 27, 2024
Comments are closed

Stichting SCAN lanceert actie voor warme maaltijden tijdens Ramadan in AfghanistanRamadan Actie

Elk jaar staat Stichting SCAN klaar om tijdens de heilige maand Ramadan actie te ondernemen, en dit jaar is géén uitzondering.
Met een hart vol compassie richt de stichting haar aandacht op de behoeftige mensen in Afghanistan, waar geld wordt ingezameld om warme maaltijden tijdens Ramadan te verzorgen.
Deze nobele inspanning is gericht op het verlichten van de lasten van degenen die het, het meest nodig hebben, vooral tijdens deze heilige periode van vasten en reflectie.
Door geld in te zamelen voor warme maaltijden, hoopt Stichting SCAN een bron van troost en steun te bieden aan degenen die het moeilijk hebben in Afghanistan.
“Wij geloven sterk in de kracht van solidariteit en liefdadigheid, vooral tijdens de Ramadan”, zegt Ali Daliry, een vertegenwoordiger van Stichting SCAN en vervolgt:
“Met de steun van vrijgevige donoren hopen we een verschil te maken in het leven van degenen die het minder fortuinlijk hebben.”
Mensen die willen bijdragen aan dit nobele doel kunnen dat doen door geld te doneren op de ING bankrekening van Stichting SCAN, via de QR code of door te klikken op de onderstaande link:

https://www.ing.nl/payreq/m/?trxid=z1GA1xR4Kf2BSZXhDZ4EpbrMVhINz0oy

Alle bijdragen, hoe klein ook, zijn van onschatbare waarde en zullen rechtstreeks ten goede komen aan QR Codede arme mensen in Afghanistan.
Stichting SCAN is dankbaar voor elke vorm van steun en moedigt de gemeenschap aan om samen te komen in solidariteit en liefdadigheid tijdens deze bijzondere tijd van het jaar.

Voor meer informatie of om te doneren, bezoek onze website: www.StichtingSCAN.com of neem contact op met Ali Daliry 06-44626442 of info@StichtingSCAN.com.

Stichting SCAN:
IBAN: NL75 INGB 0009673353
BIC: INGBNL2A

Sorry, the comment form is closed at this time.