Google

Reis naar Herat

Written on:februari 12, 2012
Comments are closed

In januari 2012 ben ik in Herat geweest. Natuurlijk ben ik als eerste de school gaan bezoeken. Helaas zijn de scholen nog niet begonnen.
Ik ging naar het kantoor van de provinciale directie van onderwijs, maar helaas was niemand aanwezig.
Ik ging naar de school, maar de schooldeur was gesloten. Tegenover de school is er een winkel en de eigenaar kent mij omdat ik regelmatig de school bezoek. Ik was van plan om weg te gaan, maar hij kwam bij mij en begint met een warme groet. Vervolgens stelde hij mij de vraag of ik het school binnen wilde gaan. Ik reageerde verbaasd dat de school dicht is! Hij ging dus naar de schooldeur en klopte tegen de deur en even later kwam er een oude man de deur open maken. Ik ken de oude man niet, en de oude man kent mij niet.
Winkelier stelt me aan de oude man voor waarop ik uitgenodigd word om de school binnen te treden.  Daar word ik voorgesteld aan zijn vrouw en krijg al gauw een kopje thee aangeboden. Het was wel lekker, want het weer was koud. Lekker in het zonnetje in de tuin van de school zitten met kopje thee erbij en gezellig een praatje. Heerlijk!!!
Jammer genoeg geen foto’s gemaakt tijdens het thee drinken met de oude man.
Ik heb van alle kanten van de school foto’s gemaakt.
Wat ik jammer vind is dat er geen leerlingen en docenten op deze dag waren.
De foto´s kunnen jullie zien op de fotopagina.

Sorry, the comment form is closed at this time.